The Disco Directory offers easy access to the DJs and Discos that can make your party swing  
 
The Mobile Disco Directory
Home > Europe > Netherlands > DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In

DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren and Allround

Dj voor uw bedrijfsfeest of zakelijk evenement

Een dj voor een bedrijfsfeest, beurs, productpresentatie of borrel? Als dj D’Almar verzorg ik het voor u. Een groot personeelsfeest of een besloten netwerkevent? Alleen muziek of ook licht, geluid en aankleding? Een combinatie met live muziek of een Volkswagenbus als dj booth? Het kan allemaal!

Als allround dj heb ik al op heel veel borrels, diners, bedrijfsfeesten, productpresentaties en beurzen voor passende muziek gezorgd. Het is altijd leuk om te zien hoe muziek mensen ook in een zakelijke context losser en relaxter maakt.


Een dj voor uw bedrijfsfeest
Waarom een dj voor uw bedrijfsfeest? Een professionele dj doet meer dan muziek draaien. Een dj is er om een feest of evenement te sturen en mensen in een bepaalde stemming te brengen. We overleggen vooraf over het doel van uw evenement en kiezen daar een aanpak bij die werkt. Zo krijgt uw event een professionele touch en laat u uw klanten, relaties of medewerkers zien dat u weet hoe u een feestje moet organiseren.


Groot, klein of er tussenin
Als ervaren dj schrik ik niet van een zaal met 3000 man, maar minder is natuurlijk ook geen probleem. Besloten en intiem of groots en meeslepend, indoor, outdoor, beurshal of bedrijfskantine: ik weet zeker dat ik van uw zakelijk evenement een ervaring kan maken die mensen niet vergeten. Ik heb mijn muzikale wortels in de jaren 80, maar ik heb daarna niet stilgestaan. Muzikaal gezien ben ik dus echt een allrounder. Als u mij vertelt wat u wilt horen, maak ik er iets moois van!


Maak van die borrel iets bijzonders
Ik probeer als dj altijd de sfeer van het moment aan te voelen. Volume en muziekkeuze pas ik daar op aan. Het heeft geen zin om op een netwerk-event keihard dancemuziek te draaien. Een borrel is een gelegenheid om te praten, te lachen en mensen te leren kennen. Een dj voor zakelijke events speelt daarop in door bijvoorbeeld met jazzy sounds op een fijn gespreksvolume een ontspannen sfeer te maken. Als mensen zich op hun gemak voelen hebben ze het naar hun zin, en gaan ze met een positief gevoel naar huis. Ze zullen anderen vertellen over uw geslaagde borrel of presentatie. Met een lounge dj maakt u, kortom, van uw borrel een bijzondere ervaring.


Luxurious Lounge Experience
Speciaal voor evenementen die vragen om een relaxte stemming, zoals borrels of diners, heb ik de Luxurious Lounge Experience ontwikkeld. De Luxurious Lounge Experience is een ervaring voor uw gasten die bedoeld is om niet alleen qua muziek, maar ook visueel een luxe, relaxte uitstraling te hebben. Zoals u op de foto’s ziet kan de entourage allerlei vormen aannemen. Als u dat wilt kan uw logo of huisstijl erin verwerkt worden. Perfect voor een beurs of productpresentatie!


Extra speciale opties
Wilt u echt iets bijzonders, dan zijn er nog speciale extra’s die ik mee kan nemen. Zo werk ik soms samen met een saxofoniste om mijn optreden extra sfeer en de feel van live muziek te geven. Ook een echt spektakelstuk is de VW dj bus, een tot dj booth verbouwde antieke Volkswagenbus die zowel binnen als buiten en zelfs rijdend ingezet kan worden.


Meer dan alleen een dj? Regelen we
U kunt mij dus als dj inhuren, maar ik kan ook het ‘hele pakket’ voor u regelen. Licht en geluid, maar ook de hele aankleding van de locatie kan ik voor mijn rekening nemen. Zo krijgt u een totaalpakket en hoeft u niet te coördineren tussen allerlei verschillende bedrijven. En u weet zeker dat alles past en op elkaar aansluit, ook qua planning. Wel zo makkelijk.


Contact Details

Address: Roolvinkstraat 2 Zwolle, Overijssel 8015AM Nederland
Telephone (31) 611320921
Website: www.djbigblender.nl/
   

Enquire Online

Your Name: *
Email: *
Telephone:
Enquiry: *
  Validation Code
Enter No. Shown Above *
* Required

This form is for genuine enquiries only. Your IP address will be recorded


Details

This page was last updated: 26 August 2017

   
 
The Mobile Disco Directory
Home
NEW: Quick Quotes
Browse World Discos
Europe
Disco Search
Common Questions
Recent Discos
Popular Discos
Bookmark Us
Tell A Friend
About Us
Contact This DJ
DJ Log In
Add Your Disco
 
 
 
DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren and Allround
 
 
The Mobile Disco Directory The Mobile Disco Directory The Mobile Disco Directory
| Home | Add Your Mobile Disco | FAQs | Contact Us | DJ Log In |
Mobile Disco Directory
hitcounter